top of page

Massage arrangementen

Volledig ontspannen en het beste voor je huid

Motuss staat voor pure ontspanning met liefde voor de natuur. Daarom gebruiken we enkel natuurlijke producten recht uit de Alpen. Laat je zintuigen prikkelen door heerlijke kruiden, oliën, geitenboter,... die de huid intens voedt en verzorgt. In onze volledig ingerichte massageruimte geniet je in alle rust van een privésessie uitgevoerd door Elien.

IMG_6371.jpg
IMG_5932.jpg

De perfecte massage

De massages van Kurland worden uitgevoerd volgens een strikt protocol om het lichaam optimaal te behandelen en voor het verdelen van de energiestromen. Voor alle aangeboden massages behaalde Elien de Kurland certificatie. Er wordt steeds gezocht naar de perfecte combinatie van geuren, texturen en warmte om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken. 

Over Kurland

"Follow nature as the surest guide".  Al meer dan 50 jaar vergezelt Cicero ons in ons dagelijks werk. Met goede reden: omdat Moeder Aarde niet alleen een perfecte adviseur is, maar ook een lange en waardevolle lijst met schatten voor ons klaar heeft liggen. Kruiden, geneeskrachtige planten en bloesems, exquise vruchten, rijke heide, hoogwaardige verzorgende oliën, geitenboter of zout en algen uit de zee: We hebben al deze prachtige grondstoffen gecombineerd met de nieuwste technieken.

Het resultaat zijn huidverzorgingsproducten en -toepassingen die ongelooflijk veel kunnen doen voor uw gezondheid en welzijn. Die zacht en intensief voor het lichaam zorgen. Verlicht alledaagse kwalen. Maakt het leven gemakkelijker en doe het gewoon goed.

IMG_6019.jpg
presenteert

 Beurtenkaarten & cadeaubonnen

3 beurtenkaart
Classic Massage

250 ipv 267 euro

3 beurtenkaart 
Zwangerschapsmassage

277 ipv 297 euro

3 beurtenkaart 

Pantai Luar

277 ipv 297 euro

 

3 beurtenkaart Post Partum Massage

250 ipv 267 euro

bottom of page