top of page

Chia Pudding

10 minuten + 1 nacht in de koelkast

Chia Pudding

Doe alle ingrediënten, behalve de toppings en de chiazaadjes, in de blender en meng goed door elkaar. Voeg hierna de chiazaadjes toe en roer nog eens goed om. Plaats minimum 4u in de koelkast, het best is om de chia pudding een nachtje in de koelkast te plaatsen. Voeg de toppings toe nadat de chia pudding uit de koelkast komt. Je kunt de chia pudding 2-3 dagen bewaren in de koelkast.

Ingrediënten

INGREDIËNTEN


Baby- of kinderportie

30 ml amandelmelk, kokosmelk of borstvoedingsmelk

75 gram fruit naar keuze: mango, kiwi, banaan, aarbei,...

1 eetlepel chiazaadjes


Volwassenen: 

200 ml amandelmelk of kokosmelk 

3 eetlepels chiazaadjes

150 gram fruit naar keuze: lekkere combinaties zijn: mango-kaneel, ananas-munt, banaan-cacaopoeder (1.5 eetlepels raw cacaopoeder),...

optioneel en naar smaak: limoensap, appelsiensap

optionele toppings: extra fruit, granola, kokosvlokken, amandelschaafsel, pecanoten,...


bottom of page